25-09-2019 Merksplas, België

Overstappen naar de cloud is voor veel organisaties een verstandig besluit. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat meerdere vestigingen centraal kunnen werken doordat de werkomgevingen online beschikbaar zijn gemaakt.

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Wij zijn begonnen met een inventarisatie te maken van het aantal werkplekken waar gebruik van wordt gemaakt, aan de hand daarvan hebben wij een plan van aanpak opgesteld. Uit de inventarisatie maken wij een advies en vanuit daar bouwen wij naar een oplossing op maat.

Alle benodigde software applicaties worden centraal gebruikt zoals Microsoft office maar ook CRM software. Wij hebben ervoor gekozen om de e-mailoplossing online te hosten in een Office 365 Exchange Online abonnement en is er een start gemaakt om te werken met CRM Software.

Iedere gebruiker heeft zijn bestanden, e-mail en andere benodigdheden beschikbaar gekregen in de online werkplek. Daarnaast is de mogelijkheid geboden om te werken in teamverband. Hierbij moet u denken aan het delen van agenda’s, gezamenlijke mailboxen en werkmappen.

Change management – Wij helpen u graag!
Power4ICT helpt klanten bij het veranderen en optimaliseren van het digitale werkproces. Efficiënt werken met de digitale mogelijkheden van vandaag.

Cloud oplossing power4ict

 

Waarom werken in de Cloud?

Werken in de cloud is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Iedereen werkt tegenwoordig wel op één of andere manier “in de Cloud”. Ook voor uw kantoor is het nu mogelijk om eenvoudig en veilig toegang te krijgen tot belangrijke data en gegevens. En dat op ieder moment dat u dat maar wilt…waar u ook bent! Zolang u maar beschikking heeft over een internetverbinding kunt u gebruikmaken van de Cloud omgeving.

Diverse benchmarks hebben uitgewezen dat onze Cloud omgeving de beste performance biedt. Daarnaast is onze dienstverlening zeer flexibel en betrouwbaar.

Waarom Cloud van power4ict?

  • 24/7 bereikbaar
  • Maandelijks op en- afschaalbaar (betaal nooit te veel)
  • Gespecialiseerd in de cloud architectuur
  • Totaaloplossingen in ICT
  • Dagelijkse server en back-up controle
  • Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
  • Gecertificeerd Microsoft Silver partner
  • Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Cloud oplossing power4ict

Wilt u meer weten over onze producten en diensten?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

T. 030-7600888
E. info@power4ict.nl

 

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top