Wilt u graag voor uw kantoor dezelfde huisstyle doorvoeren in uw e-mail handtekeningen, zonder dat u daar outlook voor nodig heeft? Dat kan met de handtekening software van Exclaimer. Vanaf één centrale plek beheerd u alle e-mailhandtekeningen voor al uw collega’s! Voer gemakkelijk wijzigingen door en stop met het handmatig bijwerken van uw handtekening per computer of mailbox.

Handtekeningen voor Exchange 365:
Via de Cloud service van Microsoft office 365 worden de emailhandtekeningen centraal beheerd. Het zorgt ervoor dat al uw gebruikers een professionle handtekening onder hun email hebben, ongeacht vanaf welk apparaat ze de email versturen. Dit geldt ook voor Apple computers en mobiele apparaten met diversen e-mail programma’s. Daarbij is de handtekening bij het opstellen van een mail direct zichtbaar.

Handtekeningen voor Manager Exchange Edition:
Voeg handtekeningen toe aan alle e-mails die door uw eigen Exchange-server verwerkt worden. Het grote voordeel van de Echange Edition is dat dit werkt ongeacht vanaf welk apparaat de email verzonden wordt, inclusief smartphones en geautomatiseerde systemen zoals bijvoorbeeld CRM. Medewerkers kunnen hun handtekeningen niet zelf aanpassen, en de handtekening wordt pas toegevoegd op het moment dat de e-mail wordt verstuurd.

Handtekeningen integratie ook mogelijk voor G suite:
Met deze Cloud service maakt en beheert u e-mail handtekeningen voor alle medewerkers die gebruik maken van G suite. Ook hierbij maakt het niet uit van welk apparaat de e-mails verstuurd worden. Als een medewerker een mail opstelt is de handtekening direct zichtbaar.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top