Als startende ondernemer is het belangrijk om goed na te denken over de uitstraling van uw bedrijf maar ook hoe de digitale verwerking van uw bedrijfsprocessen worden georganiseerd. Middels deze blog helpen wij u graag verder met 5 essentiële tips die functioneel bijdragen bij de start van uw bedrijf voor een betaalbare prijs.

N

Domeinnaam registreren

U heeft uw bedrijf ingeschreven bij de KVK en u heeft wellicht nagedacht over de huisstijl en uitstraling die u gaat gebruiken. Er wordt gewerkt aan een logo en er wordt nagedacht over een website? De eerste stap is uw domeinnaam te registreren voordat deze eventueel bezet is? Een domeinnaam dient kort en krachtig te zijn en toch dicht bij uw bedrijf te blijven staan. Het domeinnaam wordt gebruikt voor uw website (www.bedrijfsnaam.nl) en voor uw e-mail (info@bedrijfsnaam.nl). Wij kijken graag met u of het domeinnaam dat u voor ogen heeft nog beschikbaar is.

 

N

Bereikbaarheid

Zorg ervoor dat uw klanten en relaties u snel en gemakkelijk kunnen bereiken. Hiervoor is het verstandig dat u een e-mailadres en een professioneel telefoonnummer heeft. Met zakelijke e-mail en telefonie zorgt u ervoor dat uw uitgaand verkeer éénheid uitstralen en dat u altijd bereikbaar bent. Registreer daarom alvast een telefoonnummer waar u op te bereiken bent. Daarnaast is de keuze van Microsoft 365 een logische eerste stap om daar uw slimme e-mailoplossing onder te brengen.

 

N

Microsoft 365 Business - Cloud

Als startende ondernemer heeft u al snel bestanden die u moet creëren, raadplegen en veilig opslaan. Met Microsoft 365 Business oplossingen heeft u de beschikking over alle bekende Office applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer… Al uw bestanden en gegevens worden samen met uw e-mail en agenda in één totaal oplossing opgeslagen in de cloud. U kunt er altijd bij vanaf ieder apparaat via de bekende apps en koppelingen of via de internetbrowser.

– E-mail en agenda
– Bestandsopslag tot 1TB (online)
– Microsoft Office Desktop Apps
– Microsoft Team en meer…

Meer weten?  klik hier

N

Website en Social media

Zorg ervoor dat u te vinden bent en dat alle informatie over uw bedrijf, diensten en producten duidelijk staan beschreven op uw website. Registreer uw bedrijf ook op Sociale media en Google bedrijven zodat u ook op al deze platformen wordt gevonden en herkend.

 

N

Software die u weg helpt

Bouw direct uw relaties op in een slim software pakket (CRM). Heeft u behoefte om het maken van offertes, projecten, digitale werkbonnen en facturen in één systeem op te kunnen volgen? Dan is Teamleader de ideale softwareoplossing voor u!

Direct starten? Klik hier

Kunnen wij u helpen? Maak een persoonlijke afspraak!

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top