Begin van deze maand maakte Microsoft bekend  4 zero day beveiligingslekken te hebben gedicht. Bij Microsoft waren deze lekken al in januari bekend. Op dit moment zijn er nog 40% van alle Nederlandse servers niet voorzien van de juiste beveiligingsupdates. Er zouden zo’n tienduizenden servers getroffen zijn door deze zero day aanvallen.

Ondanks dat wij als bedrijf alles in werk stellen om voor U en UW bedrijf een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, biedt dit geen garantie voor een ondoordringbaar netwerk.

Wij volgen het nieuws en de specialisten en hebben ook zelf gecertificeerd hackers en forensische onderzoekers in dienst. Wij merken op dat er weinig informatie is over de beste manier van bescherming tegen.

3 belangrijke adviezen welke het ministerie van justitie en veiligheid de NCSC (Nationaal Cyber Security Center) geeft zijn: Updaten, Dichten en Scannen in de praktijk is het helaas niet zo simpel. klik hier om daar meer over terug lezen.

Wij vertellen en adviseren u graag over de beveiliging van uw netwerk en haar toebehoren. Daag ons uit in een vrijblijvend advies gesprek.

Durft u ons uit te dagen?

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top