Creëren en managen van professionele e-mail handtekeningen

Exclaimer is een programma voor het creëren en managen van professionele e-mail handtekeningen.

Wereldwijd is e-mail de meest gebruikte vorm van communicatie door bedrijven. U kunt u voorstellen dat het daarom belangrijk is dat iedereen binnen het bedrijf dezelfde handtekening gebruikt voor de e-mail. Dit zorgt voor een professionele uitstraling.

Het maakt daarom ook niet uit waar uw personeel werkt, of ze bij klanten zijn of vanuit huis werken iedereen heeft dan dezelfde handtekening in de stijl van uw bedrijf.

De oplossing voor het centraal managen van e-mailhandtekeningen, zorgen dat het ontwerpen en het beheren van e-mailhandtekeningen binnen uw bedrijf heel eenvoudig is.

Wat zijn de voordelen:

  • Perfecte oplossingen om e-mailhandtekeningen te ontwerpen en centraal te beheren voor uw bedrijf.
  • Vanaf elk apparaat, inclusief smartphone en Macs, krijgen alle e-mails een volledig dynamische en professionele e-mailhandtekening.
  • Voor verschillende afdelingen of personen zijn de e-mailhandtekeningen eenvoudig aan te passen, maar ook voor beantwoorde of doorgestuurde mail kunt u de handtekening eenvoudig aanpassen.
  • Uw merk en huisstijl zijn beschermd daar kunt u op vertrouwen. En uw handtekening zullen altijd worden weergegeven onder elke e-mail.

Zo kunt u ook 1-klik-enquetes in uw emailhandtekeningen integreren. Enquêtes in e-mailhandtekeningen verzamelen feedback van uw klanten. Zo krijgt u van elke interactie een beeld van wat er bij uw klanten speelt. Door een exclusieve integratie, met dank aan de overname van Customer  Thermometer van Exclaimer kunnen kleine als grote organisaties rechtstreeks 1 klik enquêtes toevoegen aan hun professionele handtekeningen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top