Alphen aan den Rijn 01-05-2018,

Hét paradepaardje van Microsoft de ” SurfaceBook 2 ” een professionele laptop en tablet in één. Met dit apparaat hebben we een snelheidsduivel en een krachtpatser in handen. Het apparaat is voorzien van een Intel Core i7 processor, 556GB SSD hardeschijf, 8GB RAM werkgeheugen, 15″ 4k HD touchscreen beeldscherm (uitneembaar) en uiteraard Windows 10 professional.
Persoonlijk hebben wij nog nooit eerder zo’n snelle computer in handen gehad. Opstarten, afsluiten en aanmelden in een paar seconden is wat we allemaal willen en dat maakt dit apparaat ook echt waar.

Microsoft SurfaceBook 2 computer tablet

 

 

 

 

 

 

Het apparaat is uitgeleverd met de Microsoft Surface Dock waarbij we de mogelijkheid hebben twee externe monitoren aan te sluiten. Daarnaast beschikt dit dockingsstation over 4x USB 3.0 poorten een netwerk aansluiting (LAN) en een USB C input. Het apparaat is extra verzwaard en voorzien van een antislip onderlaag zodat het dockingsstation niet zomaar van je bureau afvalt. Met een Microsoft Arc Muis en een Surface pen is het totaal plaatje compleet. Met de Surface pen zijn we instaat om geschreven teksten op het touchscreen te schrijven en om te zetten naar digitale tekst en een digitale markeerstift te gebruiken om bepaalde woorden te markeren. Daarnaast kan er voor grafische doeleinden worden getekend. Met de Surface komt het analoge steeds meer te samen met het digitale tijdperk.

 

Microsoft SurfaceBook 2 accessoires

 

 

 

 

De laptop is te gebruiken als tablet door simpel het toetsenbord gedeelte eraf te halen. Wij hebben de Surface compleet geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt met Microsoft Office 2016 en Managed anti-virus. De laptop wordt door onze computerspecialisten gemonitord, beheerd en onderhouden. Heeft u ook interesse in de Microsoft Surface Pro of Book dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Power4ICT B.V. Automatiseringskantoor 03-05-2018 Maarssen, Stichtse vecht (Utrecht) (Midden-Nederland)
Serverbeheer, Netwerkbeheer, Cloud-oplossingen, Internetverbindingen, Back-up oplossingen, Computer, Tablets en meer..

 

 

 

 

 

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top