Schiedam 26-02-2018,

Vandaag hebben wij bij één van onze klanten in Schiedam een glasvezel internetverbinding uitgeleverd. Nadat de klant eerst één werkweek op een noodinternet verbinding middels 4G heeft gewerkt was het eindelijk tijd om glasvezelinternet uit te leveren. De FTTH glasvezelverbinding heeft een gegarandeerde internetsnelheid van 50 mb upload en download waarmee er direct hoge snelheden behaald kan worden. Onze netwerkbeheerder heeft op locatie de complete aansluiting verzorgt. De inkomende glasvezellijn wordt doorverbonden middels een glasvezeladapter:

Glasvezel

Glasvezelkabel

 

 

 

 

 

 

 

 

De glasvezelkabel wordt direct verbonden en aangesloten op een Draytek Vigor 2300 modem met routerende functies. Dit modem is instaat uw apparaten zowel via bekabeld als draadloos internet te verbinden.
Glasvezelrouter

 

 

 

 

 

 

Deze oplossing is ook geschikt voor een VoIP telefonie oplossing aangezien er uitzonderlijke snelheden worden behaald en glasvezel internet de snelste technologie is op basis van internet en netwerk technologie. Een haarfijne vezel van helder glas waarmee zorgvuldig mee omgegaan moet worden en zeker niet mag knikken. Om dit te voorkomen hebben wij de glasvezelkabel in een extra plasticbehuizing gestopt zodat de kans op knikken minder is. Nadat de aansluiting is afgemonteerd hebben wij de rest van het netwerk ingedeeld en geconfigureerd.

 

Heeft u ook behoefte aan sneller internet neem dan gerust contact op met één van onze internetspecialisten.

 

Power4ICT B.V. Automatiseringskantoor 02-03-2018 Maarssen, Stichtse vecht (Utrecht) (Midden-Nederland)
Serverbeheer, Netwerkbeheer, Cloud-oplossingen, Internetverbindingen en meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top