Microsoft office voldoet aan AVG

Minister Fred Grapperhaus ( minister van Justitie en Veiligheid)  heeft deze conclusie gedeeld, eerder werd er nog geconstateerd dat de software niet voldeed aan de Europese eisen.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid maakte zich in 2018 zorgen over het gebruik van de producten. Er was geconstateerd dat mensen die met het programma werken geen controle hadden over welke diagnostische gegevens naar de VS werden verstuurd en daar werden opgeslagen.

Microsoft Office bevat de volgende diensten:
Word, Excel, PowerPoint en outlook.
Nadat dit geconstateerd was beloofde Microsoft zijn office software aan te passen dat het versturen van de gegevens beperkt zou worden.De aanpassing is gedaan voor alle Microsoft Office plus software die wereldwijd gebruikt wordt, en niet alleen voor de licentie die de Nederlandse overheid heeft afgenomen.
Elk jaar gaat de overheid controleren of de Office licentie nog voldoet aan de AVG.
Wilt u meer weten over Office 365 ?

https://power4ict.nl/microsoft-office-365/

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top